hungary slovakia
      Jégkorong és egyéb sportok - Minden egy helyen 

 


Mobil jégpályák

Klienseink számára mobil jégpályákat is kínálunk, amelyek bármilyen szilárd külsö vagy belsö területen kialakíthatóak /parkolók, sportpályák, csarnokok, stb./. Külsö mobil jégpálya -17 °C-ig üzemeltethetöek /október-áprílis/.   A jégpályát más felületekkel is lehet kombinálni ami lehetövé teheti multifunkciós kihasználhatóságát /pl. télen jégpálya, nyáron játszótér/.

A következö alkotóelemekböl áll:

- külsö hütö agregátor konnektorokkal együtt
- a jégpálya csörendszere /hálózatrendszere/- anyagy EPDM-böl, alumínium vagy müanyag csövekböl. Szezonon kívül speciális boxokban van elraktározva.

- Palánkok – a vállasztott terület elkerítésére szolgáll. Általában ütésvédö listákkal és fogókonstrukcióval kaphatóak. A palánkokhoz tartozik a két kisajtó, amelyek a belépést biztosítják a jégpályára és egy nagyobb ajtó, amely a rolba számára biztosítja a jégpályára történö bejövetelt. .

Építészeti követelmények:

- Egyenes (+/- 1 cm) és szilárd talaj /alapterület/ – hely a hütörendszer gépházának.
- Villanyvezeték
- Vízvezeték + a szezon utáni olvadás következtében keletkezett vízmennyiség elvezetése

 

Kis rolba mobil jégpályákra

 

Kínálatunk tartalmazza a hozzá való multifunkciós traktort, amely lehetövé teszi a jégpályák karbantartását, javítását 400 m2-ig. A traktorhoz megvásárolhatók különféle kiegészítök, mint például: hóeke a hó eltávolítására, markolókanál, elsöprőkefe. További információkért forduljanak hozzánk: e-mail: farkas@bracompany.hu

 

BRA 180 BRA 180/2

Rendezés  

BRASHOT 2.0 jégkorong lőtér
A VÉTELÁR FÜGG A KONFIGURÁCIÓTÓL A BRASHOT

Áraink 3 293,00 EurMackó
A korcsolyázás tanításának játékos,

Áraink 90,00 EurSzintetikus curling pálya

Áraink 1 200,00 Eur


MzdlZT