hungary slovakia
      Jégkorong és egyéb sportok - Minden egy helyen 

 


Mobil jégpályák / Rolba mobil jégpályákra

ICE KID

 

ICE KID kis rolba mobil jégpályákra. Kínálatunk tartalmazza a hozzá való multifunkciós traktort, amely lehetövé teszi a jégpályák karbantartását, javítását 400 m2-ig. A traktorhoz megvásárolhatók különféle kiegészítök, mint például: ekevas a hó eltávolítására, markolókanál, elsöprő kefe. További információkért forduljanak hozzánk: e-mail: farkas@bracompany.hu

 

 

ENGO 100 RED FOX


Kisebb jégpályák karbantartására alkalmas gép egészen 600 m2, amely egyedüli minőségével, kihasználhatóságával, megbízhatóságával és dizájnjával tűnik ki a többi hasonló géptől. Az ENGO nemzetközileg minőségéről és megbízhatóságáról híres cég 2016-os legújabb terméke.

Műszaki paraméterek:

-          1 henger 350 cm3 teljesítménnyel

-          Meghajtás – benzin motor

-          A puttony emelését preumatikus rendszer biztosítja mini elktromos kompresszorral, melyet az akkumulátor tölti fel. Egy feltöltés 1,5-2 óra munkára elegendő.

-          4 x 4 meghajtás

-          500 l kombinált tartály a jégnek és a víznek / az összegyűjtött havat azonnal vízzé alakítja át, amelyet újra felhasználhatunk a jégre, vagy ki lehet ereszteni a gégen kívülre is /

-          A víz melegítése hidegről melegre egészen 60 fokosra kb 2 óráig tart /

-          A vizet szabadeséssel engedi a jégre – úgy mint a legtöbb professzionális rolba esetében is.

-          A gépet kültéren is használhatjuk kb -10°C –ig azzal a feltétellel, hogy legalább  + 10 °C –os helyen lesz garázsolva.

-          A gép egészen 600 m2 nagyságú jégpályák karbantartására alkalmas

-          Alapfelszereltségben a géphez 2 kés jár + segédeszközök a késcseréhez.

-          A kerekekben acéltüskék találhatóak.YjFiZDZiN