hungary slovakia
      Jégkorong és egyéb sportok - Minden egy helyen 

 


Jégpályák teljes felszerelése / Jégpályák átfedése

A jégpálya átfedésének rendszerét téli sportstadionok és egyéb sportarénák jégfelületének multifunkcionálissá változtatására tervezték. A kompakt felület és a kiválóan szigetelt jégpálya lehetövé teszi, hogy a jégpályát kihasználja sportolásra, különféle szociális és kereskedelmi célokra.

Alapvető információk:

A Lock "PUZZLE" rendszer biztosítja a lemezek szoros összecsatolódását egy kompakt, egységes felületbe, amely kiváló ellenállási értékeket biztosít a tömörítéssel, nyomással szemben.

1 db lemez mérete: 1760 x 1170 x 38 mm, területe 2,03 m2, súlya 13 kg és két rétegböl áll.

- a felsö réteget hökezeléssel formált 3 mm vastag ABS lemez alkotja, amely erös, egységes, speciális csúszásgátló és tüzálló felszínnel van ellátva. Elönyök: szilárd, rugalmas, ellenáló a nagy megeröltetéssel szemben, speciális csúszásgátló felszín - a színt és a mintázatot szabadon kiválaszthatja kinálatunkból.

- alsó izolációs lemezek 3 részböl vannak összeállítva egymás mellé, a felsö fedölemezek szilárd müanyag csavarokkal vannak hozzájuk rögzítve.  Elönyök: kiváló izolációs tulajdonságok, alakja állandó, nem ragad hozzá a jégpályához, nem szívja fel a nedvességet, kiválóan felfogja a kinetikus energiát. 100 % reciklálható.

Izoláció:

Az anyag kiváló izolációs tulajdonságai biztosítják a felszín optimális hömérsékletét, hatékonyan izolálják a lefedett jégpálya hömérsékletét és ezzel csökkentik a jégpálya üzemeltetésének kiadásait.

Manipuláció:

A lemezek kis súlya és optimális méretei lehetövé a redkívül jó manipulációt, gyorsaságot és egyszerüséget az össze illetve szétszerelésnél. A sikeres összeszereléshez semmilyen segédeszközök és készítmények nem szükségesek.

Biztonság:

Az izolációs réteg felfogja az esések során létrejött ütéseket így megelözi az izom és az izületi sérüléseket. A speciális csúszásgátló felület lehetövé teszi a biztonságos közlekedést az egész felületen és csökkenti, minimalizálja a balesetveszélyt.

Rendezés  

Mackó
A korcsolyázás tanításának játékos,

Áraink 90,00 Eur


ZTkzZWJ