hungary slovakia
      Jégkorong és egyéb sportok - Minden egy helyen 

 


Jégpályák teljes felszerelése / Palánkok - alkatrészek

ütésvédö sínek

Cégünk kinálatában megtalálható minden fajta ütésvédö sín, amelyet a jégpályákon megtalálhatunk. Standard színük a sárga /választási lehetöség két árnyalatból, de a vásárló külön kérésére bármilyen színü lehet/ a jégpályákon.  Standard mérétei megfelelnek az IIHF szabályinak: 2000 x 200 x 10 mm, 2000 x 250 x 10 mm, vagy 2000 x 300 x 10 mm – szintén a vásárló külön kérésére bármilyen méretekben ki tudjuk szállítani. Magához a gyártáshoz nagy szilárdságú UV sugárzásnak ellenálló nagy sűrűségű Polyethylén PE - t használnak. A sín felsö oldala ívelt, rádiusz R 10, lehetséges összekötöanyag /beillesztett fejü csavar/ nem zavarja meg a sín sima felületét.

Reklámtartó elhelyezése esetén az ütésvédö sinek vezetö bevágással vannak ellátva a Polycarbonát lemez minöségi fixációjának céljából.

Átlátszó bevonat a palánk reklámfelületére

A bevonat standard mérete  2000 x 1000 x 2, 3,vagy  4 mm. A vásárló külön kérésére bármilyen méret legyártható. A gyártáshoz  POLYCARBONÁT PC H52 UV - t használunk, amely mindig kétoldalúan UV stabilizált a fedett stadionok részére is, így rendkívül meghosszabbodik az élettartama.  Lehetséges összekötöanyag /beillesztett fejü csavar/ nem zavarja meg a lemez sima felületét.

Nem átlátszó fehér palánkbevonat

A bevonat standard mérete 1240 x 2020 x 10 mm, vagy 1020 x 2020 x 10 mm. A vásárló külön kérésére bármilyen méret legyártható. A gyártáshoz PE HS SUV, - t használunk, amely mindig UV stabilizált. Az egész anyag teljesen át van festve, így elesik a drága éves javítás /átfestés, mivel szükségtelenné válik/. Lehetséges összekötöanyag /beillesztett fejü csavar/ nem zavarja meg a lemez sima felületét.

Palánk fogantyúi:

Lényegében a palánk felsö végzödéséröl a fogantyúról beszélünk. A fogantyúk a palánktípusokhoz viszonyítva vannak legyártva.  Alapszínük piros, kék, sárga és fehér. A vásárló külön kérésére bármilyen színben legyárthatóak. A gyártáshoz PE HS SUV, - t használunk, amely mindig UV stabilizált. Az egész anyag teljesen át van festve, így elesik a fogantyúk drága éves javítása. Lehetséges összekötöanyag /beillesztett fejü csavar/ nem zavarja meg a fogantyú sima felületét.

Zárómechanizmusok, pántok:

Az ajtók zárómechanizmusai kétfajta alapformában vannak legyártva, a játékosok és az idelátogató gyerekek által is könnyen kezelhetöek. Az ajtók zárómechanizmusa a keménységre, szilárdságra fokozottan odafigyelve lettek legyártva. Az ajtókhoz tudunk adni kis segédkerekeket is, amelyek csökkentik a pántok megterhelését.

A zongoratípusú pántok és a masszív acél konstrukció minimalizálja a lehetséges problémák felmerülését az ajtók mindennapos megterhelö használatánál.

Felület: acél konstrukció, kötöelem – galvanikus cink

Védöüvegek

A védöüveg standard méretei: az acél tartóoszlopokkal ellátott palánkoknál:  1600 x 800 x 12 mm, vagy 1800 x 860 x 12 mm. A kínálatba beletartozhatnak speciális fekete gumiból gyártott tömítö profilok, amelyek összetételüknek köszönhetöen lehetövé teszik a védöüvegek minöségi fixációját és csökkentik a védöüvegek destrukcióját.  A tartóoszlop nélküli palánkok esetében a védöüveg standard méretei: 2000 x 1000 x 12 /15/ mm. Kínálatunkba beletartozhatnak átlátszó fixációs U profilok is, amelyek gátolják az üvegek vibrációját.

Akril, plexi lemez

Plexi lemezeket olyan helyiségekbe szokás felhelyezni ahol kizárt a védöüvegek használata. Standard méretei:  2050 x 3050 mm. A vásárló külön kérésére a palánkokat is el lehet készíteni plexi lemezekböl.

Hálók és védök hokikapukhoz

A kapukhoz poliészterböl készült 4 mm vastagságú hállók tartoznak. A kapu konstrukciójának alsó védörendszere erös vászonnal fedett PE habból készült. A függöleges támaszték is ezzel az anyaggal van borítva és   erös vászonnal felfüggesztett acél karikákkal /szemekkel/ vagy tépözárral  van ellátva.

Rugalmas hokikapu rögzítök

Az általunk kínált rögzítöket az IIHF hagyta jóvá. Redukált és standard rugalmas rögzítöink vannak.

Bármilyen kérdés esetén bátran forduljanak hozzánk: e-mail: farkasg@bracompany.hu


YzlkMjNlNj