hungary slovakia
      Jégkorong és egyéb sportok - Minden egy helyen 

 


Jégpályák teljes felszerelése / Rolba mobil jégpályákra

ICE KID

 

Az ICE KID kis rolba mobil jégpályákra van tervezve. Multifunkciós ki traktorral forgalmazzuk és lehetővé teszi 400 m2 nagyságú jégpálya karbantartását. A traktorhoz különféle tartozékokat tudunk kinálni, mint például a hótorló ekevas, Na traktor je možné dodať aj doplnkové vybavenie ako je radlica na odhŕňanie snehu, gyűjtőkanalat vagy söprő kefét. Közelebbi információkat külön kérésre biztosítunk.

 

 

 

ENGO 100 RED FOX

 


 

Kisebb jégpályák karbantartására alkalmas gép egészen 600 m2, amely egyedüli minőségével, kihasználhatóságával, megbízhatóságával és dizájnjával tűnik ki a többi hasonló géptől. Az ENGO nemzetközileg minőségéről és megbízhatóságáról híres cég 2016-os legújabb terméke.

Műszaki paraméterek:

-          1 henger 350 cm3 teljesítménnyel

-          Meghajtás – benzin motor

-          A puttony emelését preumatikus rendszer biztosítja mini elktromos kompresszorral, melyet az akkumulátor tölti fel. Egy feltöltés 1,5-2 óra munkára elegendő.

-          4 x 4 meghajtás

-          500 l kombinált tartály a jégnek és a víznek / az összegyűjtött havat azonnal vízzé alakítja át, amelyet újra felhasználhatunk a jégre, vagy ki lehet ereszteni a gégen kívülre is /

-          A víz melegítése hidegről melegre egészen 60 fokosra kb 2 óráig tart /

-          A vizet szabadeséssel engedi a jégre – úgy mint a legtöbb professzionális rolba esetében is.

-          A gépet kültéren is használhatjuk kb -10°C –ig azzal a feltétellel, hogy legalább  + 10 °C –os helyen lesz garázsolva.

-          A gép egészen 600 m2 nagyságú jégpályák karbantartására alkalmas

-          Alapfelszereltségben a géphez 2 kés jár + segédeszközök a késcseréhez.

-          A kerekekben acéltüskék találhatóak.


NWE3MDQyZ