Cégünk profilja

A B.R.A. Company s.r.o. cég fő specializációja a jégpályák és sportcsarnokok teljes felszerelése. Ez alatt azt értjük, hogy egy adott területre képesek vagyunk egy sportcsarnokot, jégpályát illetve mobil jégpályát felépíteni és teljesen felszerelni a palánkredszertől kezdve egészen a rolbákig. Foglalkozunk különböző sportfelületek, sportkiegészítők és sportfelszerelések forgalmazásával, szálításával és üzembe helyezésével is beleértve a technikai tanácsadást és a tervezési dokumentáció kidolgozását.

Cégünk továbbá foglalkozik különféle tipusú sportcsarnokok, sportpályák és más csarnokok, épületek, helyiségek megvilágításával is. Nagy hangsúlyt fektetünk a professzionális megoldásokra az efektivitásra és az energiatakarékosságra.  Cégünk egyik fő profilja a jégpályák, csarnokok teljes felszerelése és berendezése, beleértve a jótáláson belüli és azon túli szervizt is. Szlovákiában és most már Magyarországon is cégünk képvilesi az Olaszországban honos, egész világon közismert neves márkájú ENGO céget. 

Individuális és professzionális megközelítéssel próbáljuk teljesíteni ügyfeleink szükségleteit. Erőfeszítéseinkel szeretnék klienseinknek minőségi szolgáltatásokat nyújtani és legigényesebb szükségleteiket, kéréseiket teljesíteni. Ezen aktivitásainkban és eredményeinkben segítenek nekünk neves partnercégeink, melyek hivatásszerűen foglalkoznak sportfelszerelések forgalmazásával a legkiemelkedőbb sportklubok, létesítmények részére, de aktivitásaik érintik a  szabadidős sportot és az aktív pihenést is.

CSAPATÉPÍTÉS - INLINE DISCO

A B.R.A. Company kft. felejthetetlen élményt kíván cégje és alkalmazottjai részére: Inline diszkót professzionális DJ-vel egy speciális, palánkrendszerrel ellátott sportpályán. 

Sporteszközök
Sporteszközök

A www.brashop.sk egy minőségi eshop a sporthoz.

Az e-boltban
Mobil jégpályák
Mobil jégpályák

www.jegpalya.eu - mobil jégpályák eladása és bérlése

weboldal
Tornatermek, sportpályák teljes felszere
Tornatermek, sportpályák teljes felszere
weboldal
Roxa korcsolyák
Roxa korcsolyák

www.roxaskates.eu - ROXA inline és "Rentál" jégkorcsolyák eladása 

weboldal