Cégünk profilja

A B.R.A. Company s.r.o. jégcsarnokok komplett technológiai berendezéseinek kivitelezésével és beszerelésével foglalkozik, beleértve a környezetbarát hűtőfolyadékos hűtési technológiát is, ügyfeleink részére pedig a projekttől kezdve teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szállításon, telepítésen, garanciális és garancián túli szervizen, valamint a távoli technológiamenedzsmenten keresztül. Foglalkozunk továbbá mobil jégpályák, különféle sportfelületek kivitelezésével, összeszerelésével, ezen belül műszaki tanácsadással és projektdokumentáció kidolgozásával, sportkiegészítők és sportpálya felszerelések szállításával.

Individuális és professzionális megközelítéssel próbáljuk teljesíteni ügyfeleink szükségleteit. Erőfeszítéseinkel szeretnék klienseinknek minőségi szolgáltatásokat nyújtani és legigényesebb szükségleteiket, kéréseiket teljesíteni. Ezen aktivitásainkban és eredményeinkben segítenek nekünk neves partnercégeink, melyek hivatásszerűen foglalkoznak sportfelszerelések forgalmazásával a legkiemelkedőbb sportklubok, létesítmények részére, de aktivitásaik érintik a  szabadidős sportot és az aktív pihenést is.

CSAPATÉPÍTÉS - INLINE DISCO

A B.R.A. Company kft. felejthetetlen élményt kínál cégje és alkalmazottjai részére: Inline diszkót professzionális DJ-vel egy speciális, palánkrendszerrel ellátott sportpályán. 

Sporteszközök
Sporteszközök

A www.brashop.sk egy minőségi eshop a sporthoz.

Az e-boltban
Mobil jégpályák
Mobil jégpályák

www.jegpalya.eu - mobil jégpályák eladása és bérlése

weboldal
Tornatermek, sportpályák teljes felszere
Tornatermek, sportpályák teljes felszere
weboldal
Roxa korcsolyák
Roxa korcsolyák

www.roxaskates.eu - ROXA inline és "Rentál" jégkorcsolyák eladása 

weboldal